Nedjelja, prosinac 17, 2017

REACT projekt

Na 3. susretu u sklopu projekta REACT– Reaktiviranje europskog stanovništva u mreži uključivih gradova,  održanom 24. i 25. listopada 2017. godine, kojem smo bili domaćini zajedno sa Općinom Breznički Hum prisustvovala je i rumunjska predstavnica zadužena za praćenje provođenja projekata ispred Agencije Europa za građane EACEA gospođa Luminita Stanciulescu.

U svom je izviješću istaknula je da je projekt započeo na obećavajućoj razini te da je suradnja između partnera snažna, plodonosna i originalna. Tema projekta je na samom vrhu programa politike Europske unije te smatra da će ovaj projekt pridonijeti postizanju ciljeva programa Europe za građane.

 

Održana 5. sjednica Općinskog vijeća Općine Gornja Rijeka

U četvrtak, 23. studenoga 2017. godine održana je 5. sjednica Općinskog vijeća Općine Gornja Rijeka. Na sjednici su osim vijećnika prisustvovali Darko Fištrović, općinski načelnik Općine Gornja Rijeka, Stjepan Borjan, zamjenik općinskog načelnika Općine Gornja Rijeka, te službenice Jedinstvenog upravnog odjela Andreja Bogdan i Valentina Valjak.

Jednoglasno su usvojene sve točke predloženog Dnevnog reda.

 

Komunalno Poduzeće Gornja Rijeka d.o.o

Trg Sidonije Rubido Erdody 3. Telefon- 048 855 449 ili mobi. 099 221-6566, 099 221-6568 - Uređenje i održavanje vrtova, parkova, okućnica...